Quan es tracta d’expandir o renovar una flota d’autobusos, la inversió necessària pot ser un important obstacle per a moltes empreses. Afortunadament, a la província de Girona, Garatge Selva Diesel ofereix una alternativa excel·lent: la venda d’autobusos d’ocasió.

Qualitat Garantida

Com a concessionari oficial de la marca DAF, la nostra reputació es basa en la qualitat i fiabilitat. Tots els nostres autobusos passen per rigorosos controls de qualitat per garantir que compleixen amb els més alts estàndards. A més, molts dels nostres vehicles provenen de flotes que han seguit un manteniment regular i programat, la qual cosa és un avantatge afegit.

Àmplia Gamma d’Opcions

Disposem d´una extensa gamma d´autobusos de segona mà per adaptar-nos a les diferents necessitats dels nostres clients. Ja sigui per a una empresa de turisme, un col·legi o un servei de transport públic, tenim el vehicle d’ocasió que s’adapti millor a les teves necessitats.

Avantatges econòmics

Optar per un autobús d´ocasió és una manera efectiva d´economitzar sense sacrificar qualitat. En comprar un vehicle revisat i certificat, evites la forta depreciació que pateixen els autobusos nous només sortir del concessionari, aconseguint així un excel·lent equilibri entre cost i benefici.

Confiança i Servei

A Garatge Selva Diesel, no només venem autobusos d’ocasió; també oferim un servei postvenda integral perquè la teva inversió estigui sempre recolzada.

Si sou a Girona i busqueu una solució eficient i econòmica per ampliar la vostra flota, els autobusos d’ocasió de Garatge Selva Diesel són la vostra millor opció.