vehiculos de ocasión gsd

A Garatge Selva Diesel, oferim contínuament vehicles d’ocasió revisats i garantits per satisfer totes les teves necessitats de transport. El nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client ens distingeix com la millor opció per adquirir vehicles de segona mà a Girona.

Vehicles Revisats i Garantits

Cada vehicle d’ocasió al nostre inventari ha estat revisat meticulosament pels nostres tècnics experts. Ens assegurem que tots els vehicles compleixin els més alts estàndards de qualitat i seguretat abans de posar-los a la venda. A més, oferim una garantia que proporciona tranquil·litat i confiança a la teva compra.

Varietat de Models Disponibles

A Garatge Selva Diesel, comptem amb una diversa selecció de vehicles d’ocasió, incloent-hi models destacats com el DAF XF 480 FT SSC. Aquest camió, equipat amb una cabina Super Space Cab i una caixa de canvi automàtica, és ideal per a llargs recorreguts gràcies a la seva comoditat i eficiència. També compleix les normatives d’emissions Euro6, cosa que ho fa una opció ecològica i econòmica.

Assessorament Personalitzat

El nostre equip de vendes sempre està disponible per ajudar-te a trobar el vehicle d’ocasió que millor s’adapti a les teves necessitats. Oferim assessorament personalitzat per assegurar-nos que obtinguis el millor valor i rendiment de la teva inversió. Ja sigui que necessitis un camió per a transport de llarga distància o un vehicle per a operacions urbanes, som aquí per assistir-te a cada pas del procés.

Beneficis de Comprar a Garatge Selva Diesel

  • Revisió Integral: Tots els nostres vehicles passen per un rigorós procés d’inspecció.
  • Garantia inclosa: Oferim garantia per a la teva tranquil·litat.
  • Assessorament Expert: El nostre equip està llest per ajudar-te a prendre la millor decisió.
  • Varietat d’opcions: Disposem d’una àmplia gamma de models per triar.

Visiteu-nos Avui

Si esteu buscant un vehicle d’ocasió fiable i d’alta qualitat, Garatge Selva Diesel és la vostra destinació ideal. Visita’ns a Girona per explorar la nostra gamma de models disponibles i descobreix com et podem ajudar a trobar el vehicle perfecte per a les teves necessitats.