DAF MultiSupport

A Garatge Selva Diesel, entenem la importància de mantenir la teva flota en condicions òptimes per garantir la seva operativitat i eficiència. Per això, estem orgullosos d’oferir el servei DAF MultiSupport, una solució de manteniment i reparació dissenyada per maximitzar el temps d’activitat de la vostra flota i minimitzar els costos operatius.

Què és DAF MultiSupport?

DAF MultiSupport és un contracte de reparació i manteniment que ofereix cobertura completa pels teus vehicles, assegurant que romanguin en les millors condicions tècniques. Aquest servei està dissenyat per proporcionar tranquil·litat, permetent concentrar-te en el teu negoci principal mentre nosaltres cuidem de la teva flota.

Beneficis Clau de DAF MultiSupport

  1. Costos previsibles: Un dels majors beneficis de DAF MultiSupport és la previsibilitat financera. Amb un preu fix per quilòmetre, pots controlar les despeses de manteniment sense preocupacions. Rebràs una factura mensual que cobreix totes les reparacions i el manteniment necessari, eliminant sorpreses desagradables i costos ocults.
  2. Manteniment personalitzat: Oferim diversos paquets dins del servei DAF MultiSupport, incloent CARE+, XTRA CARE, FLEX CARE i FULL CARE. Cadascun d’aquests paquets està dissenyat per adaptar-se a diferents necessitats i pressupostos, assegurant que trobis l’opció que s’adapti millor a la teva operació.
  3. Qualitat Garantida: Tots els manteniments i reparacions es realitzen segons els estàndards de DAF, utilitzant peces originals DAF. Això no només manté els camions en condicions òptimes sinó que també redueix el risc d’avaries i els costos associats a demores.
  4. Assistència Integral a Carretera: La cobertura de DAF MultiSupport inclou accés al servei International Truck Service de DAF (ITS), disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any a tot Europa. Això garanteix que qualsevol problema a la carretera serà atès ràpidament, minimitzant el temps d’inactivitat.
  5. Optimització del Rendiment del Vehicle: Amb DAF MultiSupport, no només us beneficieu d’un manteniment regular, sinó també de l’optimització contínua del rendiment dels vostres camions. El nostre objectiu és mantenir la teva flota funcionant en la màxima eficiència, reduint el consum de combustible i augmentant la rendibilitat general.

comparativa daf multisupport

DAF MultiSupport Uptime Plus

Per a aquells que busquen encara més seguretat, oferim DAF MultiSupport Uptime Plus. Aquest servei és una extensió dels nostres contractes de manteniment que proporciona una cobertura encara més completa, assegurant que la teva flota romangui operativa sota qualsevol circumstància.

A Garatge Selva Diesel ens comprometem a oferir serveis d’alta qualitat que mantinguin els teus vehicles en el millor estat possible. Amb DAF MultiSupport, et garantim un servei fiable i eficient que et permetrà maximitzar la productivitat de la teva flota mentre minimitzes els costos operatius.

Per a més informació sobre com DAF MultiSupport pot beneficiar el teu negoci, contacta’ns avui. Som aquí per ajudar-te a obtenir el màxim rendiment de la teva inversió en transport.