Garatge Selva Diesel- Tu Solución Integral para la Flota de Autobuses y Camiones en Girona

Des del 1986, a Garatge Selva Diesel hem consolidat la nostra posició com el taller de referència per a la reparació i manteniment d’autobusos i camions a la província de Girona. La nostra trajectòria està marcada per una filosofia de millora contínua i un compromís infrangible amb la satisfacció del client, el respecte al medi ambient i la prevenció de la contaminació. Ens agradaria compartir amb tu com els nostres serveis integrals poden ser la solució perfecta per a les necessitats de la teva flota.

Reparació i Manteniment Integral

Els nostres tallers, ubicats estratègicament a Riudellots de la Selva i Llers, estan equipats amb la tecnologia més avançada i un equip de professionals altament qualificats. Som especialistes en una àmplia gamma de serveis, incloent mecànica, electricitat, carrosseria, alineació, electrònica i climatització. L’experiència i la qualificació certificada ens permeten utilitzar qualsevol tipus d’avaria, garantint solucions eficaces i duradores per a la teva flota.

Servei d’Alineació i Tacògrafs

Un vehicle correctament alineat no només és crucial per a la seguretat, sinó que també pot ajudar a reduir fins a un 5% el consum de combustible i minimitzar el desgast dels pneumàtics. A més, oferim serveis complets d’instal·lació, calibratge i reparació de tacògrafs digitals, assegurant el compliment de les regulacions vigents i optimitzant la gestió de la flota.

Assistència 24 Hores i Recanvis Originals

Entenem que els imprevistos poden passar en qualsevol moment, per això disposem de furgonetes d’assistència equipades per proporcionar solucions ràpides i eficients davant de qualsevol accident o avaria. A més, comptem amb un ampli catàleg de recanvis originals, oferint assessorament personalitzat i opcions de lliurament flexibles per mantenir la teva flota en perfecte estat.

Compromís amb l’Experiència del Client

A Garatge Selva Diesel, sabem que el conductor és una part essencial de l’èxit del teu negoci. Durant els temps de reparació o revisió, oferim una sala d’espera completament equipada amb totes les comoditats necessàries perquè us sentiu com a casa. Aquest enfocament en la satisfacció completa del client i la cura detallada de cada aspecte del servei és allò que ens defineix.

Amb Garatge Selva Diesel, Més que un Concessionari

En triar Garatge Selva Diesel, tries un soci de confiança que entén les necessitats del teu negoci i està compromès amb oferir solucions integrals de la més alta qualitat. Ens apassiona superar les expectatives i construir relacions duradores basades en la confiança i l’excel·lència.

A Garatge Selva Diesel, no només som el teu taller per a reparacions i manteniment, som el teu aliat integral en la gestió de la teva flota. Contacta’ns avui i descobreix com podem ajudar-te a optimitzar el rendiment i la fiabilitat dels teus autobusos i camions, assegurant que estiguin sempre llestos per a la carretera .