A l’avantguarda de la tecnologia de vehicles industrials, DAF s’està distingint a l’emergent mercat dels camions elèctrics. Aquest avenç representa un gran pas cap a un futur més sostenible i Garatge Selva Diesel està orgullós de ser part d’aquest canvi, oferint als nostres clients a Girona els innovadors camions elèctrics de DAF.

Els camions elèctrics de DAF són una solució eficient i respectuosa amb el medi ambient per a les necessitats de transport actuals. Ofereixen tots els avantatges que busquen els professionals del transport: potència, durabilitat i capacitat de càrrega, però amb l’avantatge afegit de la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle i una operació més silenciosa.

Aquests vehicles són perfectes per a una varietat d’operacions de transport, des de la distribució urbana fins a les tasques de recollida i entrega de curt abast. A més, la tecnologia de les bateries continua avançant, augmentant l’autonomia d’aquests camions i reduint els temps de càrrega, cosa que els fa cada cop més viables per a un rang més ampli d’operacions.

A Garatge Selva Diesel, estem preparats per ajudar-te a fer la transició a aquesta tecnologia més neta. El nostre personal especialitzat està preparat per respondre les teves preguntes sobre els camions elèctrics de DAF i ajudar-te a trobar el model que millor s’adapti a les teves necessitats.

A més, el nostre taller està equipat per proporcionar un servei postvenda complet per a aquests vehicles, des del manteniment rutinari fins a les reparacions especialitzades, assegurant que el teu camió elèctric DAF estigui sempre en les millors condicions.

Els camions elèctrics de DAF estan redefinint el sector dels vehicles industrials ia Garatge Selva Diesel estem emocionats de formar part del futur sostenible. Et convidem a visitar-nos i descobrir com aquests camions innovadors poden transformar el teu negoci.