Garatge Selva Diesel, líder al sector del transport pesat a Girona, taller DAF autoritzat, un espai de servei i manteniment integral per a camions DAF a la província de Girona. Amb una ubicació estratègica al cor de la regió, el taller està dissenyat per satisfer les necessitats dels professionals del transport i garantir el millor rendiment i durabilitat dels seus vehicles.

El taller DAF del Garatge Selva Diesel compta amb un equip de professionals altament capacitats i experimentats, que treballen en estreta col·laboració amb DAF per oferir un servei personalitzat i eficient. L’experiència i la dedicació del nostre equip asseguren que cada client rebi l’atenció i el suport que necessita per mantenir els camions en perfecte estat i garantir l’èxit de les seves operacions.

El taller DAF de Garatge Selva Diesel ofereix una àmplia gamma de serveis que inclouen manteniment preventiu i correctiu, reparacions mecàniques, elèctriques i de carrosseria i venda de recanvis originals DAF. A més, comptem amb instal·lacions d’última generació i eines de diagnòstic avançat, cosa que ens permet detectar i resoldre problemes de manera ràpida i eficaç.

Un dels aspectes clau que diferencia el taller DAF de Garatge Selva Diesel és el compromís amb la innovació i la sostenibilitat. Les nostres instal·lacions estan dissenyades per reduir l’impacte mediambiental i optimitzar l’ús de recursos, mentre que la nostra col·laboració amb DAF ens permet estar sempre al corrent de les darreres tecnologies i avenços en el sector del transport.

Garatge Selva Diesel també s’enorgulleix de ser un concessionari DAF autoritzat, oferint una selecció de camions DAF nous i usats, adaptats a les necessitats específiques de cada client. Amb el suport de la nostra experiència i coneixements, podem assessorar els nostres clients en l’elecció del camió més adequat per a les seves operacions i garantir la seva satisfacció a llarg termini.

En resum, el taller DAF a Girona, gestionat per Garatge Selva Diesel, és el lloc ideal per al manteniment i la reparació de camions DAF, així com per a la compra de vehicles i recanvis. La nostra missió és oferir un servei excepcional i solucions personalitzades als nostres clients, assegurant el seu èxit en el competitiu món del transport. Per obtenir més informació, visiteu el nostre lloc web: https://garatgeselvadiesel.cat