Garatge Selva Diesel: El teu Referent per a Taller d'Autocars a Girona

En el competitiu món del transport, comptar amb un soci fiable per al manteniment i la reparació dels teus autocars és essencial. A Garatge Selva Diesel, concessionari oficial DAF a la província de Girona, entenem aquesta necessitat i oferim un servei de taller d’autocars de primera qualitat.

El nostre compromís amb l’excel·lència ens ha permès guanyar la confiança de nombrosos operadors d’autocars a tota la província. Som reconeguts per la nostra capacitat per oferir solucions ràpides i efectives, minimitzant així el temps d’inactivitat dels teus vehicles i maximitzant-ne el rendiment.

La base de la nostra reputació és el nostre equip de tècnics altament qualificats. Aquests professionals, amb formació contínua en les darreres tecnologies i tècniques de DAF, són capaços de diagnosticar i solucionar problemes de manera eficient. Ja sigui una simple revisió de rutina o una reparació complexa, pots confiar que el teu autocar estarà a mans expertes.

A més, a Garatge Selva Diesel disposem d´un ampli inventari de peces originals DAF. Això ens permet fer les reparacions necessàries de manera ràpida i efectiva, evitant llargs períodes d’espera per al lliurament de peces.

Però el nostre compromís no acaba al taller. Com a concessionari oficial DAF, treballem estretament amb els nostres clients per ajudar-los a gestionar les seves flotes de manera eficient. Això inclou assessorament sobre manteniment preventiu, així com sobre l’adquisició de nous vehicles que puguin ajudar a millorar l’eficiència operativa.

A Garatge Selva Diesel ens enorgulleix ser el taller d’autocars de confiança per a operadors a Girona i més enllà. Convidem tots els operadors d’autocars a descobrir la diferència de treballar amb un soci compromès amb la qualitat, l’eficiència i el servei excepcional.