Servicio de tacógrafo en Girona

El tacògraf és un component vital a qualsevol camió modern, ja que garanteix el registre precís de la velocitat i el temps de conducció del vehicle. Com a resultat, els conductors poden complir les regulacions legals de temps de conducció i descans, i garantir la seguretat d’ells mateixos i d’altres usuaris de la carretera.

A Garatge Selva Diesel, som un concessionari de camions DAF ubicat a Riudellots de La Selva i ens sentim orgullosos d’oferir un servei integral de tacògrafs per a camions. Ja sigui que necessiti un nou tacògraf instal·lat o una reparació en un existent, el nostre equip de tècnics altament capacitats és aquí per ajudar-lo.

A més, oferim un servei de calibratge de tacògrafs, que és essencial per garantir la precisió del dispositiu. El calibratge del tacògraf s’ha de fer regularment per garantir-ne el funcionament òptim i complir els estàndards legals.

Aquests sistemes són una eina valuosa per als propietaris de camions, ja que els permeten monitoritzar el rendiment i l’eficiència dels seus vehicles, i prendre decisions informades sobre el manteniment i la planificació de rutes.

A Garatge Selva Diesel, ens comprometem a brindar el millor servei possible als nostres clients de camions. Ja sigui que necessiti un nou tacògraf o un manteniment regular del dispositiu existent, el nostre equip de tècnics altament capacitats és aquí per ajudar-lo en tot moment. Si voleu obtenir més informació sobre el nostre servei de tacògrafs per a camions, no dubteu a contactar-nos avui mateix.